It's All About Hair

Mødet med Wendy Iles

Til jer der tidligere har læst artiklen jeg skrev om Wendy Iles´s produkter Iles Formula, vil vide at jeg er så vild med produkterne. Søndag gæstede Wendy Iles København, hvor os der forhandler Iles Formula fik muligheden for at møde hende og høre historien bag produkterne og hendes arbejde som stylist.

Det er altid en fornøjelse at møde mennesker der brænder for det de laver og Wendy Iles brænder så meget for sit arbejde. Hun startede med at udvikle de 3 produkter til sig selv, da et af de firmaer hun skulle lave stylist arbejde for, ikke ville have hun brugte extensions. Derfor udviklede hun de tre produkter, en shampoo, conditioner og en serum som skulle pleje modellernes hår og give den fylde hun nu ikke kunne skabe mere med extensions. Så i første omgang udviklede hun produkterne til sig og de var aldrig ment til andet, men hvor er jeg glad for, vi nu for lov at arbejde med dem og forhandle dem.

Jeg beundre Wendy Iles og hendes arbejde rigtigt meget, jeg var så heldig at få hendes bog som viser noget af det flotte arbejde hun har lavet.

Til jer der ikke har prøvet hendes produkter før, har i virkelig noget tilgode.

TILMELDING TIL NYHEDSBREV...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag automatisk i lodtrækningen om en lækker gave hver måned.

 

 

IT'S ALL ABOUT HAIR

GHD CURVE THIN WAND

IT'S ALL ABOUT HAIR

Honningblond er hot!

IT'S ALL ABOUT HAIR

Scalp Massage Bruch