It's All About Hair

De fire MUSTHAVES!

REVITALASH vippe serum, som bare virker og giver længere og smukke vipper. Jeg er selv nået en alder, hvor mine vipper er begyndt at blive mindre og færre af dem. Derfor valgte jeg at prøve denne vippe serum og har virkelig fået mine vipper igen og de er også blevet længere end før.

OLAPLEX, alle kender efterhånden Olaplex og ved hvilken vidunderlig kur den er for håret. Den gør, at jeg kan farve kundens hår, som jeg ellers ikke kunne før, hvis håret var for ødelagt. Som hjemmekur er den nem at bruge og giver en fantastisk effekt.

ILES FORMULA, den nye lækre shampooserie, som jeg næsten ikke kan få armene ned over. Den plejer og reparere håret uden på nogen måde at tynge det. Den dufter dejligt, uden parabener og sulfater og den har et fedt design.

MOROCCANOIL Body serie, er den sidste serie jeg vil anbefale. Din hud kan ikke andet end elske den serie. Der er 9 saloner i Danmark der forhandler den og vi er en af dem. Jeg elsker produkterne, som efterlader din hud lækker og velplejet. Den skal prøves..........

Jeg anbefaler de her produkter til jer, fordi jeg kun vil jer det bedste. De oser af kvalitet og man får virkelig noget for pengene. Jeg kan kun sige.......prøv dem og dit hår og din hud vil elske dem.

 

TILMELDING TIL NYHEDSBREV...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag automatisk i lodtrækningen om en lækker gave hver måned.

 

 

IT'S ALL ABOUT HAIR

GHD CURVE THIN WAND

IT'S ALL ABOUT HAIR

Honningblond er hot!

IT'S ALL ABOUT HAIR

Scalp Massage Bruch