It's All About Hair

Hvorfor reflekser!

 

At vælge reflekser i håret frem for en helfarve har flere fordele:

 

1. **Naturligt udseende:** Reflekser giver håret dimension og dybde, hvilket resulterer i et mere naturligt udseende. De skaber kontraster og variationer i farven, der ligner det naturlige lys og skygger i håret.

 

2. **Mindre vedligeholdelse:** Da reflekser ikke farver hele håret, kræver de mindre vedligeholdelse end en helfarve. Hvis de er placeres sparsomt, vil udvoksningen være mindre synlig, hvilket beryder, at du kan gå længere mellem farvebehandlinger.

 

3. **Blødere overgang:** Reflekser tillader en blødere overgang mellem farverne, især hvis du vælger teknikker som balayage eller babylights. Dette giver et mere smukt og elegant udseende, der ikke har den skarpe kontrast, som nogle gange ses med en helfarve.

 

4. **Mindre skade:** Fordi reflekser ikke farver hele håret, kan de være mindre skadelige end en helfarve, især hvis de anvendes med mere skånsomme farvningsmetoder og produkter.

 

5. **Personlig tilpasning:** Med reflekser har du mulighed for at tilpasse farverne til dine præferencer og personlige stil. Du kan vælge forskellige toner og intensiteter for at skabe det ønskede udseende.

 

Samlet set kan reflekser give dig et smukt og naturligt udseende med mindre vedligeholdelse og skade på håret sammenlignet med en helfarve. Tag en snak med din frisør, hvilken teknik og hvilke farver der passer til dig, dit hår og ikke mindst ønske.

 

TILMELDING TIL NYHEDSBREV...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag automatisk i lodtrækningen om en lækker gave hver måned.

 

 

IT'S ALL ABOUT HAIR

GHD CURVE THIN WAND

IT'S ALL ABOUT HAIR

Honningblond er hot!

IT'S ALL ABOUT HAIR

Scalp Massage Bruch