It's All About Hair

Keratin behandling

 

En keratin behandling er en behandling hvor mange kan udglatte hår, på samme måde som når man permanenter, bare med modsatte effekt. Man opnår en fantastisk glans i håret.

1. Vask og rensning: Håret vaskes grundigt med en speciel shampoo for at fjerne ophobninger og åbne håret for at forberede det til behandningen.

2. Påføring af keratinbehandlingsprodukt: Frisøren påfører produktet på håret. Dette produkt indeholder keratinprotein samt andre ingredienser, der hjælper med at forbedre hårets struktur og udseende.

3. Fordeling og glatning: Produktet fordeles jævnt i håret, og håret bliver derefter glattet og udjævnet med en kam eller børste for at sikre, at behandlingen er jævnt fordelt.

4. Tørring og forsegling: Håret tørres med en hårtørrer, og derefter anvendes varme fra et stylingsjern for at forsegle keratinen i håret. Dette trin er afgørende for at sikre, at keratinen trænger dybt ind i håret og effektivt styrker og glatter det.

5. Efterbehandling: Efter behandlingen kan håret enten skylles let eller efterlades som det er, afhængigt af den specifikke behandlingsmetode. Nogle behandlinger kræver, at håret ikke vaskes i flere dage for at sikre maksimal absorption af keratinen.

Det er vigtigt at få en keratinbehandling udført af en professionel frisør, for at opnå de bedste resultater og undgå skader på håret. Resultaterene af en keratinbehandling kan vare i flere uger til måneder, afhængigt af hårets tilstand og pleje.

Tag en god snak med din frisør inden du vælger din behandling.

 

TILMELDING TIL NYHEDSBREV...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag automatisk i lodtrækningen om en lækker gave hver måned.

 

 

IT'S ALL ABOUT HAIR

GHD CURVE THIN WAND

IT'S ALL ABOUT HAIR

Honningblond er hot!

IT'S ALL ABOUT HAIR

Scalp Massage Bruch