It's All About Hair

Hvorfor bliver mit hår gråt

Dit hår bliver gråt, fordi pigmentcellerne i hårsækkene gradvist producerer mindre melanin, det farvestof, der giver håret dets naturlige farve. Alder, genetik og livsstilsfaktorer kan påvirke denne proces.

 

For at pleje gråt hår kan du overveje at bruge fugtgivende shampoo og balsam for at undgå tørhed. Anvend også produkter, der beskytter mod solens skadelige stråler, da gråt hår kan være mere modtageligt for solskader.

Regelmæssig klipning kan hjælpe med at bevare et sundt udseende og kosttilskud med næringsstoffer som biotin kan støtte hårets sundhed.

 

Biotin, også kendt som vitamin B7 eller H-vitamin, er et vandopløseligt vitamin, der spiller en vigtig rolle i kroppens omsætning af næringsstoffer til energi. Det er kendt for at støtte sundhed og vækst af hår, hud og negle. Mange kosttilskud indeholder biotin for at støtte disse aspekter af kropspleje.

 

Fødevarer rig på biotin indkluderer æg, nødder, frø, fisk, kød, mejeriprodukter, grøntsager som avocado og søde kartofler samt hele korn. En afbalanceret kost med disse fødevarer kan bidrage til at opfylde dit biotinbehov.

 

 

 

TILMELDING TIL NYHEDSBREV...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag automatisk i lodtrækningen om en lækker gave hver måned.

 

 

IT'S ALL ABOUT HAIR

GHD CURVE THIN WAND

IT'S ALL ABOUT HAIR

Honningblond er hot!

IT'S ALL ABOUT HAIR

Scalp Massage Bruch