It's All About Hair

Education for Life

For et år tilbage stiftede nogle medlemmer fra Intercoiffure Mondial, Education for Life, med det formål at samle penge til frisørskoler, så unge mennesker kan uddanne sig, og komme væk fra livet på gaderne, som kriminal med stoffer, eller som fattig hjemløs.
Skolerne bliver oprettet i særligt udsatte områder, hvor der vurderes, at kunne hjælpe flest mulige unge mennesker, med at få en fremtid med vækst, udvikling og indhold. Blandt andet i Brasilien bliver der hvert år uddannet cirka 200 frisører.
Filosofien bag er, at give en fiskestang i stedet for at give en fisk, så de unge mennesker kan komme til at klare sig selv.

Intercoiffure Danmark har for år tilbage støttet Education for Life, på forskellige måder og nu var tiden til at gøre en forskel igen.
Sammen med 3 andre fra Intercoiffure Danmark samlede vi gaver ind til et Amerikansk lotteri, som skulle afvikles i forbindelse med vores kongres i januar.
Vi fik så mange flotte gaver og det lykkes os at samle 43000kr ind til Education for Life, som vi med stor glæde sender afsted.

 

Tak til alle der har støttet og hjulpet os til det flotte beløb.

TILMELDING TIL NYHEDSBREV...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag automatisk i lodtrækningen om en lækker gave hver måned.

 

 

IT'S ALL ABOUT HAIR

GHD CURVE THIN WAND

IT'S ALL ABOUT HAIR

Honningblond er hot!

IT'S ALL ABOUT HAIR

Scalp Massage Bruch