It's All About Hair

Sådan vasker du dit hår!

Når du vasker dit hår, er det vigtigt at bruge en shampoo, der passer til din hårtype. Hvis dit hår er tørt eller kruset, er det vigtigt at finde ud af, om det er styrke eller fugt dit hår mangler.
Hvis dit hår er fedtet, kan en shampoo med en mere dybderensende formel hjælpe med at fjerne overskydende olie og snavs fra dit hår, eller har du skæl eller tør hovedbund, er det vigtigt at få en frisør til at stille den rigtige diagnose for dit hår, så du får den rigtige shampoo.

Når du påfører shampooen, er det vigtigt at massere den godt ind i hovedbunden for at fjerne overskyende snavs og olie. Skyl dit hår grundigt efter shampooen for at undgå, at der bliver siddende rester i håret. Vask det altid 2 gange, så du først fjerner snavs og produkter og derefter vasker det hvor shampooen skal aflevere pleje eller hvad den er skabt til.

Efter shampooen kan du påføre en balsam eller hårmaske, hvis dit hår har behov for mere dybdegående pleje. En balsam kan hjælpe med at give fugt og blødhed til dit hår, mens en hårmaske kan give mere intensiv pleje og næring.
Brug altid kun produkter der passer til dig og dit hår.

Rådfør dig altid med din frisør, da man hele tiden har forskellige behov, alt efter årstid og hvad der eller kan påvirke hår og hovedbund men det er en helt anden historie.

TILMELDING TIL NYHEDSBREV...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag automatisk i lodtrækningen om en lækker gave hver måned.

 

 

IT'S ALL ABOUT HAIR

GHD CURVE THIN WAND

IT'S ALL ABOUT HAIR

Honningblond er hot!

IT'S ALL ABOUT HAIR

Scalp Massage Bruch