It's All About Hair

Hårvask og hvor ofte!

Hvor ofte bør du vaske dit hår?

Det afhænger af din hårtype, livstil, om du bruger produkter i dit hår og længden af dit hår.

Generalt kan man sige, at hvis dit hår er tørt, så har det ikke behov for at blive vasket hver dag. Hvis dit hår derimod er fedtet, så kan det være nødvendigt at vaske det dagligt. Det er derfor vigtigt du kender til kvaliteten af dit hår og hovedbund.
For de fleste mennesker er det en god idé at vaske håret hver anden til tredje dag - altså omkring 2 gange om ugen. Hvis du træner meget og sveder meget, kan det dog være nødvendigt at vaske oftere. Hvis du derimod har en mere stillesiddende livstil, kan du sagtens nøjes med at vaske det hver tredje eller fjerde dag. Generelt så holdes håret sundest ved at begrænse antallet af hårvaske.

De fleste shampooer er opbygget til dagligt hårvask, det bestyder at de er milde og det som sådan ikke er det der skader håret eller hovedbund ved hyppig vask. Det er derimod det du gør, når du styler dit hår, føntørre, glattejern eller andre varmeregnskaber, det er derfor vigtigt du husker at bruge varmebeskyttelse i håret når du styler det og de dage hvor du ikke vasker det, men re-styler det med et varmeredskab.

Få altid vejledning af din frisør i hvad der er bedst for dig og dit hår, det er ikke altid nok at bruge gode produkter, hvis de ikke passer til dit hår, har de måske en skadelig effekt.

TILMELDING TIL NYHEDSBREV...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag automatisk i lodtrækningen om en lækker gave hver måned.

 

 

IT'S ALL ABOUT HAIR

GHD CURVE THIN WAND

IT'S ALL ABOUT HAIR

Honningblond er hot!

IT'S ALL ABOUT HAIR

Scalp Massage Bruch