It's All About Hair

Elektrisk eller kruset hår

Det kan være svært at kende forskel mellem kruset eller elektrisk hår, men faktisk er der ret stor forskel. Elektrisk hår er en kortvarig tilstand, der skyldes friktion og temperaturer og som gør hårene flyvske og "magnetiske". Elektrisk hår er ofte værst i vintermånederne, hvor luften er meget tør pg.a frost eller det tørre indeklima vi har når vi har varme på.
Kruset hår er derimod et længervarende og synligt symptom på skadet eller meget tørt hår, hvor lokkerne begynder at stritte eller virke slidte. Det opleves oftest værst i sommermånederne, hvor håret prøver at få fugt fra luften, da der er meget fugtigt om sommeren. Har du kruset/meget tørt hår, kan det være en god ide at vælge produkter hvor det får mest muligt fugt og næring for at forebygge krus eller tørt hår.

Fugt forebygger elektrisk hår

Vil du undgå elektrisk hår, er det en god ide, at sørge for at give håret masser af fugt. For ligesom sommerens høje luftfugtighed hjælper med at stoppe de negative ladninger, lige sådan kan fugtgivende hårpleje hjælpe med at aflade de elektroner, der giver elektrisk hår.
Vil du undgå elektrisk hår, er det derfor vigtigt at bruge fugtgivende produkter dagligt, så håret får en konstant tilførsel af fugt og pleje. I vinterperioden er det en rigtig god ide at bruge en hårkur hver gang du vasker håret da den trænger langt ind og giver en masse fugt til lokkerne end en balsam gør.
En balsam spary kan bruges i løbet af dagen hvis der er brug for ekstra fugt. Har du børn er en balsam spray også en god idé når håret er elektrisk når man tager huen af.
Husk at ligesom huden bliver mere tør om vinteren, gælder det samme for håret.

TILMELDING TIL NYHEDSBREV...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag automatisk i lodtrækningen om en lækker gave hver måned.

 

 

IT'S ALL ABOUT HAIR

GHD CURVE THIN WAND

IT'S ALL ABOUT HAIR

Honningblond er hot!

IT'S ALL ABOUT HAIR

Scalp Massage Bruch