It's All About Hair

Your Wedding Day

Der er mange ting man skal forholde sig til når man skal giftes. Jeg vil her prøve at komme med nogle gode råd, som du kan bruge til at forberede dig endnu nemmere hvad håret angår.

Først er det selvfølgelig vigtigt du finder en frisør som du har tillid til og du føler forstår dine ønsker og kan vejlede dig.
Book altid en tid til prøveopsætning, det er dumt at spare det væk, da det er vigtig i forstår hinanden så du trygt kan sætte dig i stolen på selve dagen og vide at der er styr på det hele.
I min salon kan man booke en bryllupspakke som består af både hår og makeup med prøveopsætning.
Til prøveopsætning er det vigtigt du medbringer et billed af kjolen, hvis du skal have slør eller smykker i håret, skal du også have det med, billeder af opsætninger, både af noget du kan lide eller noget som du synes mindre godt om, på den måde kan frisøren finde ind til din stil, hvis i ikke kender hinanden i forvejen. Hvis du skal have friske blomster i håret, behøves de ikke medbringes til prøveopsætningen, hvis der ligefrem laves et blomstersmukke er det bare vigtig at vide størrelsen på det.

90% af de brude jeg har, ender med en anden opsætning end den de havde tænkt sig først og det er ofte fordi man falder for en opsætning der ikke er slør i og man ønsker at bære slør på dagen og så bliver frisuren ikke som man havde tænkt, derfor er en prøveopsætning vigtig.
Det kan også være at den opsætning man falder for, ikke passer til ens hår og man måske er nød til at have hairextension for at kunne opnå det rigtige resultat. Det er derfor vigtigt man har beslutet sig for hvor meget man vil ofre på sit brude hår.
Jeg synes det er meget vigtigt, at hår og makeup passer til kjolen og ikke mindst til den type bryllupsfest man skal holde.
Ens brullup er en af de største dage i ens liv, derfor er det også vigtigt man finder den helt rigtig frisør til at hjælpe en på vej, så alt bare spiller på dagen, alt fra hår, makeup, tøj, sko så det giver den smukkeste helhed.

Glæ dig til din store dag.



 

TILMELDING TIL NYHEDSBREV...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag automatisk i lodtrækningen om en lækker gave hver måned.

 

 

IT'S ALL ABOUT HAIR

GHD CURVE THIN WAND

IT'S ALL ABOUT HAIR

Honningblond er hot!

IT'S ALL ABOUT HAIR

Scalp Massage Bruch