I RECOMMEND

BELLA ITALIA

Svendborgs hyggelige restaurant og pizzeria. Vær forvisset om, at køkken og personale med mad, drikke og betjening, gør alt for, at du skal hygge dig, medens du er der.

Når Italiens stemning er bedst. Jeg elsker at komme der.

www.bellaitalia-svendborg.dk

Restaurant Resumé

I dag holder de til i den blå kirke på Lundevej i Svendborg, hvor det både er restaurant og man kan holde sin fest eller anden festlig lejlighed hos dem. De kører med faste menúer i forskellige prisklasser og jeg siger bare at man aldrig går skuffet derfra. Selv siger de:
Ambitiøs restaurant med fødderne solidt plantet i den Sydfynske muld.

www.restaurantresume.dk

NOOR BRILLER

Optiker i Svendborg

Oplev en brillebutik med tid og plads til dig.
Noor Briller er en optiker i Svendborg, som står for nytænkning og gode kundeoplevelser - en brillebutik, som skal opleves.

Jeg kan kun anbefale at besøge Pernille næste gang du skal have nye briller. Jeg går aldrig skuffet derfra.

www.noorbriller.dk

Vesterskerninge kro

Her mødes moderne fransk gastronomi og dansk klassikere i hyggelig og uformel krostemning.

Kom forbi og nyd en klassisk frokost, en kop kaffe med sødt eller få den helt store gourmetoplevelse med afstemte vine til.

Altid en oplevelse og fornøjelse.

www.vesterskerningekro.dk

THUDES

Rigtig god mad af gode råvarer og i ønsket om at ville deres gæster det bedste, altid serveret med glæde og et glimt i øjet. Kortet består hovedsageligt af franske klassikere såvel som egne retter inspireret af lokale råvarer, årstid og husets egne kulinariske eksperimenter. Thude's er for alle, og alle momenter. Store som små og altid et besøg værd.

www.restaurantthudes.dk

UNDER URET

Stop tiden og træd ind fra gågadens liv - Sæt dig og fald til ro Under Uret. Vi er en nede på jorden cafe med højt til loftet.
Du føler dig altid velkommen og maden er så lækker.

www.under-uret.com

Strøh & Strøm

Lille hyggelig tøjbutik til kvinden der gerne vil have lidt lækkert. Du bliver altid mødt med et smil og god betjening. Mange lækre mærker som gør det muligt altid at finde lidt lækkert tøj.

www.facebook.com/profile.php?id=100063685174523

Monito

Meget lækker legetøjsbutik. Som gudmor til 4 lækker piger i alderen 2-7 år, sker det jo at "tøserne" skal forkæles. Monito er stedet hvor Karen som indehaver, vægter kvalitet meget højt. Ikke kun at materialerne skal være af en lækker kvalitet, men også i det pædagogiske formål med legetøjet. Det er altid en fornøjelse at besøge butikken, hvor god betjening, lækker indpakning og anderledes legetøj altid er en oplevelse. Du finder Monito både som butik i Svendborg og som netbutik.

www.monito.dk

Schiang Living

Mangler du inspiration til din bolig er Schiang Living absolut et besøg værd. Design møbler, tæpper, puder, plaider eller mangler du bare en gaveide, har du alle muligheder for at finde det rigtige her. Du får altid en venlig og imødekommende betjening. Du finder Schiang Living både i Svendborg og Odense.

www.schiang-living.dk

Bobs juicebar Svendborg

Juicebar og cafe hvor man kan få friskpresset juice, kaffe, lækre sandwichs og frozen yogurt, kort sagt en cafe for hele familien. Hyggelige lokaler, god stemning som gør man altid føler sig velkommen, lækre råvarer, absolut et besøg værd.

www.facebook.com/profile.php?id=100036932357682

Prinsesse2ben

Flot butik og samme lækre overskuelige indretning. Mærker som Day Birger et Mikkelsen, Acne, Ganni, Stine Goya By Malene Birger og jeg kunne blive ved, er alle at finde i butikken. Man er simpelthen nød til at gå forbi en gang om ugen, da der hele tiden kommer nyt og spændende tøj i butikken eller tjek deres hjemmeside ud.

www.prinsesse2ben.dk

Charlotte Franke Floradesign

Når blomster bliver til kunst. Charlotte kan andet en binde en buket. Det er kreativitet med blomster og andre materialer på meget højt plan. Dekorationer og buketter som hun levere til salonen bliver altid beundret og bemærket. Hun har en stensikker stil, men er altid lydhør og ærlig overfor mine ideer og tanker. Så skal du holde fest, have inspiration til dit hjem/virksomhed, købe en lækker buket kan jeg kun anbefale Charlotte Franke Floradesign. Tjek hendes hjemmeside og lad dig inspirerer.

www.charlottefranke.dk

Phigo Fine Luxury

Årets modebutik 2014 (kåret af alt for damerne) det taler vist for sig selv. Jeg bliver altid inspireret med det samme jeg træder ind i Phigo. De er netop flyttet i nye lækre lokaler i Gerretsgade. Butikken oser af kvalitet og man bliver altid mødt med venlig betjening. Mærker som Marc By Marc Jacobs, Hugo Boss, Kenzo, Ralph Lauren og mange flere er at finde i butikken.

www.phigo.dk

TILMELDING TIL NYHEDSBREV...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag automatisk i lodtrækningen om en lækker gave hver måned.

IT'S ALL ABOUT HAIR

GHD CURVE THIN WAND

IT'S ALL ABOUT HAIR

Honningblond er hot!

IT'S ALL ABOUT HAIR

Scalp Massage Bruch