I RECOMMEND

Butik Mosaik

En oplevelse at komme i denne butik, hvor du hele tiden opdager noget nyt. Butik Mosaik ligger i Frederiksgade i Svendborg. Her har Helle mixet gammelt og nyt i sin helt egen stil med blandt andet antikviteter, retro, lamper, tøj, smykker, keramik, ja næsten alt. Gå på opdagelse i Helles hule og find ting, du ikke anede eksistererede.

www.butikmosaik.dk

GHD BLOG

En ny Blog har set dagens lys. Det er GHD der står bag, hvor du har mulighed for at finde inspiration til hvordan du bruger din styler. Jeg glæder mig til at følge den, i forvejen har jeg svært ved at skjule min begejsning for deres produkter....

www.ghdhair.com

Monito

Meget lækker legetøjsbutik. Som gudmor til 4 lækker piger i alderen 2-7 år, sker det jo at "tøserne" skal forkæles. Monito er stedet hvor Karen som indehaver, vægter kvalitet meget højt. Ikke kun at materialerne skal være af en lækker kvalitet, men også i det pædagogiske formål med legetøjet. Det er altid en fornøjelse at besøge butikken, hvor god betjening, lækker indpakning og anderledes legetøj altid er en oplevelse. Du finder Monito både som butik i Svendborg og som netbutik.

www.monito.dk

Food and Fairies

Søger du alternative ingredienser til din madlavning, vil jeg anbefale dig at finde inspiration på Stiine Høffners Blog. Stiine er oprindelig fra Svendborg, men er nu bosat i København. Hun har netop afsluttet sin Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed. Du finder mange lækre og inspirerede opskrifter på hendes Blog.

www.foodandfairies.dk

Charlotte Franke Floradesign

Når blomster bliver til kunst. Charlotte kan andet en binde en buket. Det er kreativitet med blomster og andre materialer på meget højt plan. Dekorationer og buketter som hun levere til salonen bliver altid beundret og bemærket. Hun har en stensikker stil, men er altid lydhør og ærlig overfor mine ideer og tanker. Så skal du holde fest, have inspiration til dit hjem/virksomhed, købe en lækker buket kan jeg kun anbefale Charlotte Franke Floradesign. Tjek hendes hjemmeside og lad dig inspirerer.

www.charlottefranke.dk

Lilli Lewandowski

Psykoterapi, coaching, mindfulness. På et eller andet tidspunkt i ens liv får man brug for en samarbejdspartner, enten i privatlivet eller arbejdslivet. Stress, ubalance, trivsel, hvad vil jeg med mit liv, hvor skal jeg bevæge mig hen, angst, ja jeg kan blive ved, men jeg vil meget hellere anbefale Lilli Lewandowski som din samarbejdspartner. Hun arbejder professionelt, seriøst og med dybt respekt for dig som menneske.

www.lilli-lewandowski.dk

Bobs juicebar Svendborg

Juicebar og cafe hvor man kan få friskpresset juice, kaffe, lækre sandwichs og frozen yogurt, kort sagt en cafe for hele familien. Hyggelige lokaler, god stemning som gør man altid føler sig velkommen, lækre råvarer, absolut et besøg værd.

www.bobs-cafe.dk

Prinsesse2ben og Tina Vinther

2 butikker samme ejer og samme lækre overskuelige indretning i begge. Mærker som Day Birger et Mikkelsen, Acne, Ganni, Stine Goya By Malene Birger og jeg kunne blive ved, er alle at finde i butikkerne. Man er simpelthen nød til at gå forbi en gang om ugen, da der hele tiden kommer nyt og spændende tøj i butikken eller tjek hjemmesiderne ud på begge butikker.

www.prinsesse2ben.dk

Tegnestuen1.dk

Når grafisk design er bedst. Jeg bruger Sille Lisby som en samarbejdspartner når min tanker skal blive til handling indenfor markedsføring. Silles ærlighed og evne til at læse hvad mine tanker er, gør at jeg altid ender med et resultat hvor jeg er tro mod mig selv og mit koncept. Its my Living er det sidste projekt som Sille har været indover og endnu engang har hun formået, at få det bedste resultat frem.

www.tegnestuen1.dk

Phigo Fine Luxury

Årets modebutik 2014 (kåret af alt for damerne) det taler vist for sig selv. Jeg bliver altid inspireret med det samme jeg træder ind i Phigo. De er netop flyttet i nye lækre lokaler i Gerretsgade. Butikken oser af kvalitet og man bliver altid mødt med venlig betjening. Mærker som Marc By Marc Jacobs, Hugo Boss, Kenzo, Ralph Lauren og mange flere er at finde i butikken.

www.phigo-shop.dk

Schiang Living

Mangler du inspiration til din bolig er Schiang Living absolut et besøg værd. Design møbler, tæpper, puder, plaider eller mangler du bare en gaveide, har du alle muligheder for at finde det rigtige her. Du får altid en venlig og imødekommende betjening. Du finder Schiang Living både i Svendborg og Odense.

www.schiang-living.dk

Hudplejehuset

Bag Hudplejehuset Svendborg står kosmetolog Mia Vadstrup, som i efteråret kunne fejre 10 års fødselsdag med sin klinik. Personlig velvære til både kvinder og mænd. De rolige omgivelser og Mias personlighed gør, at man virkelig slapper af og nyder ens behandling når man besøger hende. Jeg går altid derfra med følelsen af en rigtig god behandling og lækker hud.

www.hudplejehuset.dk

Bolig og Stil Svendborg

En lækker bolig og livsstilsbutik med et fantastisk udvalg af lækkert kvalitets børnetøj og som gudmor til 4 piger i alderes 1.5 år til 7 år er det svært ikke at blive fristet. Der er altid en rolig hyggelig stemning når man træder ind i butikken, hvor man kun bliver mødt med en venlig betjening. HAY, by Nord, Normann Copenhagen, Nomess er blot nogle af mærkerne der er at finde.

www.bolig-stil.com

TILMELDING TIL NYHEDSBREV...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag automatisk i lodtrækningen om en lækker gave hver måned.

IT'S ALL ABOUT HAIR

Broholm Slot 2021

IT'S ALL ABOUT HAIR

OLAPLEX NO.8

IT'S ALL ABOUT HAIR

Scalp Massage Bruch