Crazy About It

Lækker brun hud!

Få lækker brun hud - Uden sol - med de her lækre produkter fra TAN-LUXE. Jeg er nød til at sige: Jeg har ALDRIG været til selvbruner produkter. Jeg har ikke selv ret meget erfaring med det, men jeg har i mit liv som frisør set rigtige mange kunder hvor resultaterne har været forfærdelige. Ofte er det endt med et orange skær, som på ingen måde ser naturligt ud. Nå, men Henriette som er sælger hos Oneblackcar og kommer i salonen med andre produkter vi forhandler, er nu begyndt at forhandle TAN-LUXE selvbruner produkter. Klog som Henriette er, valgte hun at lade mig prøve et af produkterne og jeg var solgt med det samme. Det bliver så smukt et resultat som er naturligt og på ingen måde er orange. Det mest smarte er de findes i flere varianter, dråber du selv kan blande i din egen ansigtscreme eller bodylotion, som skum eller creme m.m.

Alle produkter er parabenefri, sulfatfri, alkoholfri og mineralske olier der er 90-95% organiske.

Produkterne ligger på en PH værdi på 4.5 hvor andre ligger mellem 5.0-5.3. Det er derfor de udvikler sig langsommere men er derfor meget mere skånsomme for huden og giver en længere holdbarhed på op til 2 uger.

Produkterne virker efter 30 min. De er farveløse og smitter ikke af på tøj eller sengetøj efter det lige er tørret ind.

Jeg elsker dem........og kan kun anbefale jer at prøve dem. Jeg skynder mig lige at sige, at jeg på ingen måde er betalt for at skrive dette. Det er på min helt egen regning.

TILMELDING TIL NYHEDSBREV...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag automatisk i lodtrækningen om en lækker gave hver måned.

 

 

IT'S ALL ABOUT HAIR

GHD CURVE THIN WAND

IT'S ALL ABOUT HAIR

Honningblond er hot!

IT'S ALL ABOUT HAIR

Scalp Massage Bruch