Crazy About It

Moroccanoil Body!

Moroccanoil har udvalgt 9 saloner i Danmark, som har fået lov at forhandle Moroccanoil Body produkterne. Art of Hair Intercoiffure er en af de heldige og jeg er så begejstret for produkterne. Moroccanoil Body Buff dybderenser skånsomt huden, og efterlader den så lækker blød og dejlig.

Der findes 3 moroccanoil body olier, Shimmering Body Oil, Pure Argan Oil og Dry Oil Spray, hvilken en af dem din hud har behov for, skal du rådføre dig med, hvor du køber produktet. Jeg bruger olien til huden, som jeg bruger en hårkur til mit hår. For simpelhen at mætte huden, så den hele tiden er lækker og smidig. Lige nu hvor sommeren er over os, har huden virkelig brug for lidt ekstra.

Body Butter og Moroccanoil Souffle er henholdvis en Body creme og Body Lotion, som bruges dagligt. Om du skal vælge den ene eller den anden afhænger af hvor tør hud du har.

Moroccanoil Hand Creme burde være i alle kvinders håndtaske, den er så lækker, tørre hurtigt ind i huden, drøj i brug og efterlader dine hænder lækre bløde.

Moroccanoil Cleansing Bar er en lækker håndsæbe, som tilføre fugt samtidlig med den renser skånsomt, da den er så rig på arganolie og sheabutter.

Jeg kan kun sige.......forkæl dig selv med de her lækre produkter, jeg er så vild med dem til min hud og der en grund til de vandt prisen som Årets serie ved Danish Beaty Award 2016.

 

 

TILMELDING TIL NYHEDSBREV...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag automatisk i lodtrækningen om en lækker gave hver måned.

 

 

IT'S ALL ABOUT HAIR

GHD CURVE THIN WAND

IT'S ALL ABOUT HAIR

Honningblond er hot!

IT'S ALL ABOUT HAIR

Scalp Massage Bruch