It's All About Hair

Gode råd om føntørring

Vi kender det næsten alle, ens hår vil bare ikke tørre. Man skal bruge lang tid på at føntørre håret og nogle gange ender det med, at man må gå med det vådt, når tiden er knap. Problemet er hvis man også skal glatte sit hår, så skal håret være helt tørt, ellers kan man ikke glatte håret.

Her er lidt gode råd, som kan hjælpe dig på vej.

1. BRUG BALSAM ELLER HÅRKUR. Afslut altid din hårvask med lidt balsam eller hårkur. Det plejer håret og giver fugt. Du vil opleve at håret ikke suger så meget vand eller holder så meget på vandet, da det er mættet af fugtigheden fra din balsam eller hårkur.

2. Sørg for at vride eller presse vandet godt ud af håret når du har vasket det, inden du sætter et håndklæde omkring. I salonen bruger jeg altid et microfiber håndklæde, da det absorberer vandet mere end et almindeligt håndklæde. Lad det gerne sidde et stykke tid på hovedet inden du frisere håret igennem.

3. Så er du klar til at skulle føntørre dit hår. Tilfør håret en lille smule hårolie, inden du frisere håret igennem. Derefter varmebeskyttelse og de styling produkter du plejer at bruge. Begynd nu at føntørre dit hår, start med at tørre det ved hovedbunden og giv håret det løft du har brug for. Forsæt derefter ud i længderne på håret til det er helt tørt. Husk altid at slutte din føntørring med koldt luft, da det gør du fastlåser den fylde du netop har skabt. Husk som jeg omtalte tidligere, at skal du glatte dit hår, er det vigtigt at håret er helt tørt.

God fornøjelse.............

 

TILMELDING TIL NYHEDSBREV...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag automatisk i lodtrækningen om en lækker gave hver måned.

 

 

IT'S ALL ABOUT HAIR

GHD CURVE THIN WAND

IT'S ALL ABOUT HAIR

Honningblond er hot!

IT'S ALL ABOUT HAIR

Scalp Massage Bruch