It's All About Hair

Årsager til hårtab!

Generelle årsager til hårtab som er opstået af påvirkning udefra, hvor man kan se at håret knækker, kan være hvis du farver dit hår for ofte, skifter hårfarve hvor håret bliver afrenset og derefter farvet igen og hvis du så samtidlig ikke får plejet håret ordenligt, så vil håret på et tidspunkt begynde at knække. Kvalitet, længde på håret og hvilke produkter det bliver brugt til at farve med, afhænger selvfølgelig af hvor slidt håret bliver.

Varmeredskaber i form af føn, stylingsjern eller andet, kan også slide rigtig meget på håret, hvis du ikke bruger de rigtige redskaber eller husker at bruge varmebeskyttende produkter.

Sætter du dit hår meget op, så husk ikke at style det på samme måde hver gang og brug elastikker der ikke slider på håret.

Er hårtabet styret indefra kan følgende være årsagen:

Er dit immunforsvar nedsat på grund af virus, infektion eller anden årsag, kan der opstå voldsom hårtab. Der kan gå 3-4 måneder efter du er blevet rask, inden håret er normalt igen. Sørg for at leve så sundt som muligt for at få immunforsvaret op igen.

Vitamin mangel kan også være en årsag. Lev sundt og varieret. Specielt hvis du har været på slankekur og tabt dig meget, er det vigtigt du husker at få vitaminer nok, da din krop ikke får det den plejer. Nogle gange kan det være nødvendigt med et kosttilskud. Søg råd herom i en helsebutik, så du får de rigtige vitaminer du har brug for.

Er du stresset kan det også medføre hårtab. Kvinder har hormonet ØSTROGEN, som normalt giver stor hårvækst og har kun en lille smule af det mandlige kønshormon der hedder ANDROGER, som på ingen måder gavner hårvækst. Dette hormon udskilles i større grad hvis man er stresset (dette gælder både mænd og kvinder) Så er du stresset så kan dette medføre øget hårtab, så pas godt på dig selv.

P piller, kemoterapi og mange andre faktorer kan også være årsag til øget hårtab. Skulle du opleve øget hårtab og det er styret indefra, så kontakt din læge, så han kan fastsætte den rigtige årsag. Er det opstået udefra, så snak med de frisør, så i sammen kan finde en løsning på problemet.

TILMELDING TIL NYHEDSBREV...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag automatisk i lodtrækningen om en lækker gave hver måned.

 

 

IT'S ALL ABOUT HAIR

GHD CURVE THIN WAND

IT'S ALL ABOUT HAIR

Honningblond er hot!

IT'S ALL ABOUT HAIR

Scalp Massage Bruch