It's All About Hair

Beskyt dit hår mod solen

Så kom det længe ventede forår og inden vi ser os om, er det sommer. Vi har efterhånden lært hvor vigtig det er at beskytte vores hud mod solen, men ligeså vigtigt er det også du beskytter dit hår. Kunderne siger ofte til mig, jamen så bliver jeg jo ikke lyshåret af solen!, Jo det gør man, på samme måde som huden også bliver brun, bliver håret også lysere, men solprodukterne indeholder UV-A og UV-B filtre som forebygger at håret ikke bliver beskadiget og udtørrer.

Når du køber en solshampoo er det vigtigt den neutraliserer klor og saltvand, det betyder at når du vasker dit hår med solshampoo, fjerner du alle rester fra klor og saltvand, hvilket almindelige shampooer ikke gør. Hvis du ikke får fjernet resterne, sidder de og arbejder videre i håret og det er virkeligt noget der udtørrer ens hår. Er du farvet mørkhåret vil du også opleve at din hårfarve ikke falmer så hurtigt som den vil gøre, hvis du ikke bruger solprodukter i håret.

Der findes mange lækre solprodukter du kan vælge imellem, jeg kan anbefale solserien fra DAVINES, en mild HAIR and BODY wash som er rig på fugt og som virker skånsomt efter man har været i solen og en MILK som man kommer i håret efter vask og som skal blive i håret. Den beskytter mod solen og har en dybdegående plejeeffekt uden at tynge håret, den er også varmebeskyttende som gør, at man forkorter føntørringstiden på håret.

Se at komme ud og nyde solen, men husk at passe godt på både hud og hår, begge dele skal holde i mange år.

TILMELDING TIL NYHEDSBREV...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag automatisk i lodtrækningen om en lækker gave hver måned.

 

 

IT'S ALL ABOUT HAIR

GHD CURVE THIN WAND

IT'S ALL ABOUT HAIR

Honningblond er hot!

IT'S ALL ABOUT HAIR

Scalp Massage Bruch