It's All About Hair

Er tør hovedbund og skæl det samme?

Jeg kan ikke sige det nok gange.....DET ER DET IKKE og konsekvenserne er store hvis man behandler begge dele forkert. Hovedbundens tilstand vil i langt de fleste tilfælde forværres. Ved 90% af mine kunder der tror de har skæl og gerne vil købe en skælshampoo, viser det sig at det er tør hovedbund. Hvis jeg havde solgt dem en skælshampoo, havde de fjernet alt fugt fra hovedbunden og den havde blevet endnu mere tør. Tænk på hvordan du behandler resten af din krop, f.eks om vinteren har man mere brug for fugt og bruger derfor en mere fugtiggivende creme på kroppen og i ansigtet. Tænk på samme måde på at dit hår og hovedbund også har brug for mere pleje.

Jeg vil her prøve at hjælpe dig lidt.....Ved tør hovedbund vil den klø, være stram og der vil ligge et lille hvidt tyndt lag som vil drysse når du klør i det. Det opstår ofte når årstiden skifter til vinter og man hele tiden bevæger sig fra kulde til varme og omvendt, varmen fra radiatorer eller brændeovn, forkert valg af shampoo, væskemangel, hvis man lever for fedtfattigt, ved brug af for billige stylingsprodukter (de indeholder ofte megen sprit).

Hvis det derimod er SKÆL du har, skyldes det for stor koncentration af en bestemt gærsvarmp som fremskynder udskiftningen af hudceller. Huden skaller og de døde hudflager gør sig synlige på hovedbunden og den vil ofte være meget irriteret. Årsagen til det opstår kan være: stress, hormonel ubalance i kroppen, chok, voldsomme ændringer i kosten eller sygdom. Skæl er som regel noget der er styret indefra, hvor tør hovedbund næsten altid er styret udefra. Men for at problemet med skæl i hovedbunden ikke bliver for stort inden problemet er løst indefra, er det vigtigt det bliver holdt nede med skælshampoo. Igen kan jeg kun råde dig til at rådføre dig med din frisør, så i sammen kan løse problemet. Jeg får mine kunder til at komme ind efter 14-21 dage efter de er startet på shampooen, så jeg kan følge behandlingen. Fiskeoliepiller er altid godt at spise, både for dit hår og især din hovedbund.

TILMELDING TIL NYHEDSBREV...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag automatisk i lodtrækningen om en lækker gave hver måned.

 

 

IT'S ALL ABOUT HAIR

GHD CURVE THIN WAND

IT'S ALL ABOUT HAIR

Honningblond er hot!

IT'S ALL ABOUT HAIR

Scalp Massage Bruch