It's All About Hair

Mere fylde i håret!

Oplever du at selvom du bruger de rigtige produkter som skal til for at få dit hår til at fylde, så "klasker" det alligevel.... man bruger enormt lang tid på det og efter 5 min hænger det hele nede om ørerne på én igen. Det kan være du trænger til at få farvet dit hår. Er det længe siden du har fået farvet dit hår, er det simpelthen for sundt ved bunden og derfor kan det gå helt galt, hvis du bruger den shampoo som passer til længderne på håret som er farvet og derfor har brug for pleje. Udvoksningen som ikke er farvet og hvor håret er sundt, har ikke brug for samme pleje og vil derfor gøre at håret klasker sammen.

Er du farvet blond eller har lyse reflekser kan du med stor fordel nøjes med at få farvet bunden, da farven ikke ændrer sig i længderne og derfor som regel vil være lyst nok. Når man lysner et hår trækker man pigmentet ud af håret og "mishandler" det derfor lidt på den gode måde (det er derfor man kun skal gøre det i bunden, så man ikke ødelækker resten af håret) så håret igen at nemt at style.

Når man farver et hår mørkt eller rødt tilfører man håret kunstigt pigment (hvilke ikke er så hårdt for håret, dog falmer kunstigt pigment hurtigere og har derfor brug for at blive farvet oftere i hele håret) her åbner man også skællaget på håret og det gør at håret også her bliver nemmere at style.

Jeg oplever selv en markant forskel på mit hår når det er nyfarvet og derfor meget nemmere at arbejde med, også at mine kunder får klart mere ud af deres klipninger når de er nyfarvet, fordi de derfor har nemmere ved at style det selv og ikke behøver at blive klippet så ofte som når de ikke er nyfarvet.

Husk altid at rådfør dig med din frisør, så der ikke bliver gjort noget ved dit hår det ikke kan tåle.

TILMELDING TIL NYHEDSBREV...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag automatisk i lodtrækningen om en lækker gave hver måned.

 

 

IT'S ALL ABOUT HAIR

GHD CURVE THIN WAND

IT'S ALL ABOUT HAIR

Honningblond er hot!

IT'S ALL ABOUT HAIR

Scalp Massage Bruch