It's All About Hair

Førstehjælp til dit hår!

Vinterens kulde kan være hård ved håret og kombineret med varme fra radiatorer eller brændeovn, kan du virkelig opleve dit hår bliver trist og tørt.

Her er lidt gode råd!

1. KORREKT VASK: Brug en kvalitets shampoo, så du får netop den mængde fugt dit hår har brug for.

2. AFSLUT BLØDT: Spring aldrig conditioner over, medmindre du har kort hår. Shampoo åbner skællaget på håret og conditioner lukker det igen. På den måde holder man på fugten og beskytter håret. Brug en hårkur 1 gang om ugen, for en mere dybdevirkende pleje også her afsluttes der med conditioner.

3. GIV EKSTRA OMSORG: Efter vask fordeles en lille mængde hårolie i håret. Håret bliver nemmere at frisere og tørretiden forkortes.

4. BRUG EN GOD BØRSTE: Som skånsom friser håret igennem. En børste med svinehår mindsker statisk elektricitet og fordeler det naturlige fedt fra hovedbunden.

5. OPFRISK: Vask ikke håret mere end det er nødvendigt, brug i stedet en tørshampoo efter behov.

6. BESKYT MOD VARME: Et varmebeskyttende hårprodukt er for hår stråene, hvad grydelapper er for hænderne. Anvendes i det håndklædetørrede hår, inden du føntørre og glatter håret.

7. STYLE BLIDT: Brug styllingsprodukter der ikke udtørrer håret. Gå efter dem uden eller med meget lidt alkohol.

 

Rådfør dig altid med din frisør hvilke produkter dit hår har behov for, så du plejer dit hår med produkter der gør det helt rigtige for dig og dit hår.

TILMELDING TIL NYHEDSBREV...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag automatisk i lodtrækningen om en lækker gave hver måned.

 

 

IT'S ALL ABOUT HAIR

GHD CURVE THIN WAND

IT'S ALL ABOUT HAIR

Honningblond er hot!

IT'S ALL ABOUT HAIR

Scalp Massage Bruch